Managed hosting door True

Japans it-beveiliger Soliton landt in Benelux

Infosecurity 2017 en Data & Cloud Expo

 

Samenwerken

De Japanse it-beveiliger Soliton Systems is actief geworden in de Benelux door een samenwerkingsverband aan te gaan met The Launch Distribution. Dit is een Nederlandse distributeur, gespecialiseerd in it-beveiliging, databeheer en hoge beschikbaarheidsnetwerk- en endpoint-oplossingen.

Soliton Systems biedt diverse oplossingen voor de beveiliging van bedrijfsgegevens en de bedrijfsnetwerkinfrastructuur, waaronder authenticatie, beveiligd browsen, beveiliging van mobiele apparatuur, endpoint security en netwerkbeveiliging.

Volgens het in 2016 in Rotterdam gestarte The Launch Distribution biedt de software van het Japanse bedrijf naast de beveiligingsmogelijkheden eenvoudig beheersgemak. Daarnaast is het een goedkoper alternatief voor de gevestigde merken op de it-beveiligingsmarkt. 

The Launch Distribution heeft een stand (01.A090) op de vakbeurzen Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo die op 1 en 2 november in de Jaarbeurs in Utrecht plaatsvinden

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6237572). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×