Managed hosting door True

Procentec kiest Computest als securitypartner

 

cybersecurity

Procentec uit Wateringen schakelt de hulp in van Computest voor een security-check van hun nieuwe IoT-toepassing Atlas. Daarnaast levert het bedrijf uit Zoetermeer securitytraining aan de medewerkers.

Procentec levert oplossingen aan bedrijven in de industriële automatisering waarmee zij hun productieprocessen kunnen monitoren en analyseren. Het ontwikkelde een nieuwe IoT-dienst onder de naam Atlas. Deze oplossing wordt ingezet als onderdeel van het netwerk en biedt een dashboard dat alle apparaten in het netwerk inzichtelijk maakt.

‘Om verzekerd te zijn van een waterdichte toepassing hebben we Computest ingeschakeld om Atlas aan verschillende security-testen te onderwerpen. Het bedrijf leverde een rapportage met verbeterpunten. Deze hebben we doorgevoerd om ons product Atlas nog veiliger te maken’, vertelt Oscar Abbenhuis, productmanager bij Procentec.

Inmiddels wordt de oplossing wereldwijd gebruikt bij verschillende bedrijven zoals autofabrikanten, staalfabrieken en afvalverbranders en raakt direct de elementaire bedrijfsprocessen.

Security-training

‘Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich bewust zijn van security-risico’s. Daarom hebben we Computest gevraagd om een security awareness-training te geven aan onze medewerkers. Hiermee hebben we onze kennis verbreed en kunnen we onze klanten beter van dienst zijn’, besluit Abbenhuis.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6227065). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×