Managed hosting door True

Vasco scherpt beveiliging Digipass for Apps aan

 

Hacker

Vasco Data Security voegt een extra functionaliteit toe aan zijn Digipass for Apps Runtime Application Self-Protection-module (RASP). Zo kan het bedrijf organisaties beter helpen bij het opsporen en oplossen van mobile application overlay attacks.

De zogeheten overlay attacks (waarbij criminelen inloggegevens van gebruikers pogen te stelen) kan zich zich verheugen in een toenemende belangstelling. De lopende aanval op Android-toestellen – met de naam Marcher – heeft zich al op 117 bankapplicaties gericht. Overlay malware stelt aanvallers in staat schermen te creëren en over legale Android-applicaties te plaatsen, om zo informatie te onderscheppen die de veiligheid en privacy van gebruikers in gevaar brengt.

Om schade tijdens een overlay attack te helpen voorkomen, kunnen organisaties de overlay detection-functionaliteit van Digipass for Apps gebruiken. De functionaliteit biedt een api-overzicht dat applicatiebeveiliging, biometrische identificatie en risicoanalyse integreert in mobiele applicaties. Als er een aanval plaatsvindt, kan de functie de getroffen app sluiten en een browser openen om de gebruiker en de organisatie achter de oorspronkelijke applicatie te waarschuwen.

‘Mobiele malware-aanvallen komen steeds vaker voor’, zegt Scott Clements, coo van Vasco. ‘Daarom is het voor organisaties belangrijker dan ooit om technologie te gebruiken die verdere schade helpt te voorkomen. Dit soort realtime-beveiliging voor mobiele transacties helpt organisaties risico’s te ondervangen en meer vertrouwen in de digitale wereld te garanderen.’

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6051704). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures bij Vasco
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×