Managed hosting door True

LogRhythm haalt 44 miljoen euro op

 

Investering

Securityleverancier LogRhythm heeft in een financieringsronde bij bestaande en nieuwe investeerders vijftig miljoen dollar (44 miljoen euro) opgehaald. Het bedrijf zet dit geld in om zijn wereldwijde aanwezigheid op de markt van threat detection- en reactieoplossingen te versterken. Daarnaast investeert het in productontwikkeling.

De financieringsronde werd geleid door de bestaande investeerder Riverwood Capital. Dat gebeurde in samenwerking met Adams Street Partners, Siemens Venture Capital, Delta-v Capital en leden van LogRhythms managementteam. Er zijn ook drie nieuwe investeerders aangesloten: EDBI (een aparte investeringstak van de Singapore Economic Development Board), Exclusive Ventures (de investeringsafdeling van Exclusive Networks, LogRhythms distributeur in de EMEA-regio) en Silver Lake Waterman (een groeifonds van Silver Lakes).

LogRhythms biedt een platform voor unified security intelligence en analytics. Het platform automatiseert het bepalen, prioriteren en neutraliseren van cyberbedreigingen. De leverancier meent dat interne en externe cyberaanvallen hierdoor sneller zijn op te sporen en dat bedrijven hier sneller op kunnen reageren. De firma beschikt over een wereldwijd klantenbestand; hoofdzakelijk grotere bedrijven.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5829249). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×