Managed hosting door True

Box presenteert nieuwe tool encryptiebeheer

 

Box, de Amerikaanse leverancier van software voor contentmanagent en collaboration in de cloud, lanceert een nieuwe beheeroplossing voor beveiliging: KeySafe. Hiermee kunnen klanten hun encryptiemogelijkheden voor databeveiliging in de cloud makkelijker beheren ten opzichte van de bestaande encryptiebeheeroplossing van Box. De oplossing maakt gebruik van Amazon Web Services.

Box introduceerde een jaar geleden de 'Enterprise Key Management'-module, gebruikmakend van Amazon Web Services en een speciale hardware-opslagmodule storage module', om sleutels te beveiligen waarmee gevoelige data worden versleuteld. Nu, een jaar later, komt Box met een nieuwe oplossing die is geïntegreerd met AWS Key Management Service zodat klanten de controle hebben over hun encryptiesleutels via een eenvoudige, op software gebaseerde technologie die geen speciale hardware-opslagmodule nodig heeft.

Volgens het bedrijf biedt de nieuwe tool klanten onafhankelijke controle over encryptiesleutels zonder dat dit ten koste gaat van het gebruiksgemak en de kracht van de samenwerkingsfuncties van Box.  

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5700491). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×