Managed hosting door True

Adyton Systems start in Nederland

 

Adyton Systems, een Duitse leverancier van de Network Protector-firewall, start officieel zijn activiteiten in Nederland. Marco Weeber is aangesteld als regio sales manager en zet een verkoopkanaal op in de Benelux.

Adyton Systems is een Duits technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van netwerksecurity-oplossingen voor de internationale markt. Adyton Systems heeft een volledig nieuwe ‘next generation firewall' ontwikkeld. Deze Network Protector is een high-performance enterprise firewall die alle beveiligingsfuncties combineert in één systeem dat zorgt voor maximale beveiliging van bedrijfsnetwerken.

De Network Protector beschikt over een volledige unified threat management (utm)-feature set die bestaat uit applicatiebeheer, antivirus en malwarefilter, intrusion prevention en webfilter. De interface zorgt voor lagere installatiekosten, operationele kosten en onderhoudskosten.

Adyton Systems heeft Marco Weeber aangesteld als Regio Sales Manager Benelux. Weeber heeft veel kennis van de IT-security markt en zette eerder met succes een Nederlandse vestiging op voor de Amerikaanse firewall leverancier WatchGuard. Nu gaat hij dat doen voor Adyton Systems.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4586150). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×