Managed hosting door True

McAfee koopt beheerspecialist NitroSecurity

 

McAfee is van plan voor een onbekend bedrag het Amerikaanse NitroSecurity over te nemen, leverancier van security information en event management (siem). De technologie van NitroSecurity wordt onderdeel van het onderdeel McAfee Risk and Compliance.

Security information en event management (siem) richt zich op het geautomatiseerd monitoren en controleren van het beveiligingsbeleid van een organisatie. Met siem kan een bedrijf voldoen aan wetgeving en compliancy-regelgeving, waaronder Sarbanes Oxley, HIPAA, Basel II, de code-Tabaksblat of ISO 177799.

ePolicy Orchestrator (ePO)

Met behulp van gespecialiseerde apparatuur worden alle activiteiten op een bedrijfsnetwerk gemonitord en geanalyseerd op basis van vooraf opgestelde beveiligingsregels. Op deze wijze kan een organisatie eventuele inbreuken op de beveiliging snel opsporen en herleiden tot de bron.

De security information en event management technologie van NitroSecurity wordt onder andere gecombineerd met de McAfee ePolicy Orchestrator (ePO), een security management-oplossing. McAfee ePolicy Orchestrator (ePO) is een onderdeel van het McAfee Security Management Platform dat het beheer van endpoint-, netwerk- en gegevensbeveiliging combineert in een managementoplossing.

Naast NitroSecurity biedt onder andere RSA een siem-oplossing met zijn enVision-appliance.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4209514). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×