Managed hosting door True

Oracle koopt database firewall-bedrijf

 

Bedrijfssoftwareleverancier Oracle koopt Secerno, een leverancier van firewallsoftware, specifiek gericht op de bescherming van databases. Volgens Oracle voegt de software van Secerno een kritische beschermingslaag toe aan de beveiliging van databases. Er zijn geen financiële details van de overname bekendgemaakt.

De leverancier van bedrijfssoftware wil de aangekochte technologie integreren binnen zijn bestaande portfolio van beveiligingsproducten, waaronder Oracle Advanced Security, Oracle Database Vault en Oracle Audit Vault.

'De aankoop van Secerno is een directe reactie op het groeiende aantal beveiligingsuitdagingen op het gebied van databases waarmee klanten te maken krijgen', zegt Andrew Mendelsohn, senior vice president bij Oracle Database Server Technologies. 'Secerno's database firewall-product functioneert als een eerste verdedigingslijn tegen externe bedreigingen en ongeautoriseerde interne toegang. Dat gebeurt via een beschermende cirkel rond databases van Oracle, en andere leveranciers.'

Naar verwachting zal de transactie afgesloten kunnen worden voor het einde van juni 2010

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3361213). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×