Managed hosting door True

Nieuw partnerprogramma Fox-IT voor mkb

 

Fox-IT zoekt wederverkopers voor twee nieuwe diensten voor het mkb. Deze worden op de vandaag geopende Cebit geïntroduceerd.

Fox-IT komt met een tweetal gespecialiseerde diensten die speciaal zijn ontwikkeld voor het midden- en kleinbedrijf: Msm4all en Sec-ID. De diensten draaien om de beveiliging van bestaande oplossingen en voor veilige communicatie en netwerken in het mkb.
 
Door middel van Sec-ID worden door het afsluiten van een overeenkomst onder eigen naam, of in pki-termen eigen Root CA, certificaten uitgeven. Deze certificaten worden gebruikt in bekende e-mail programma's als Microsoft Outlook en Lotus Notes en naar wens als 'soft-token' op de computer, op smartcard of usb-token gezet. Fox-IT beheert de pki-omgeving, de contractant beheert zelf de pki en de eindgebruikers vragen via internet hun certificaten aan op de eigen omgeving van de contractant.
 
Msm4all monitort al het internetverkeer op een netwerk en neemt zo nodig actie. Er wordt een sensor geplaatst op het netwerk van de klant, die in direct contact staat met het Security Operations Center van Fox-IT. De beveiligingexperts van Fox-IT nemen in geval van verdacht verkeer via de internetverbinding contact op de medewerkers van de klant.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/258613). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×