Managed hosting door True

Oxford Computer Group opent Beneluxkantoor

Dit artikel delen:

De Oxford Computer Group (OCG), dienstverlener van identity en access management, breidt de Europese activiteiten uit met een kantoor voor de Benelux in Amersfoort. Rinaldo de Craen voert de dagelijkse leiding.

De nieuwe OCG-vestiging in Amersfoort moet lokale klanten ondersteunen en het klantenbestand in de Benelux verder uitbreiden. OCG heeft in de Benelux een tiental klanten waaronder bedrijven in de petro-chemische industrie, financiële instellingen en een grote brouwer. Rinaldo de Craen wil ervaren identity en access management adviseurs en architecten werven voor de nieuwe vestiging. Het Benelux-team dat nu uit twee man bestaat moet voor het einde van 2008 naar acht mensen zijn uitgebreid.   

Ict-dienstverlener Oxford Computer Group is gespecialiseerd in identity en access management oplossingen en public key infrastructure (PKI). De geleverde software en diensten bestaan onder andere uit Microsoft Identity Integration Server (MIIS) 2003, Microsoft Identity Lifecycle Manager (ILM) 2007, strategisch en functioneel advies, systeemintegratie, ontwikkeling en training. Het bedrijf heeft vestigingen in Noord-Amerika en Europa (Verenigd Koninkrijk, Duitsland en nu ook Nederland). Wereldwijd zijn 250 contracten afgesloten voor bedrijfsbrede toepassing van toegangsmanagement. In totaal werken bij OCG 55 mensen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.