Managed hosting door True

Symantec haalt Yahoo aan voor online-beveiliging

 

Symantec sluit een samenwerking met Yahoo voor online-beveiliging voor consumenten. De twee bieden klanten van Yahoo's online-diensten de Norton Internet Security-software. Ondertussen werkt Symantec aan een echte online-beveiligingsdienst om te concurreren met Microsofts Windows Live OneCare-dienst.

De samenwerking met Yahoo is voor Symantec een eerste stap om eindgebruikers aan zich te binden. Het wil voor het einde van dit jaar zijn online-beveiligingsdienst Norton 360 (codenaam Genesis) lanceren. Geïnteresseerden kunnen zich alvast opgeven voor de bèta (http://www.symantec.com/norton360betaprereg). De aankomende strijd om online-beveiliging speelt eerst om de Amerikaanse markt; Microsofts OneCare is vooralsnog alleen in Verenigde Staten aangeboden.

Yahoo haalt uit de nieuwe band met Symantec een medestander in de strijd tegen Google. Yahoo wil met de beveiligingssamenwerking het Internet als veilige omgeving neerzetten voor uiteenlopende eindgebruikersactiviteiten, van online-bankieren tot het plannen en boeken van reizen, e-mailen en bloggen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1635503). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×