Managed hosting door True

Waterschappen nemen deel aan govroam

 

Het Waterschapshuis Govroam waterschappen

Gerard Smits (rechts) van Het Waterschapshuis en Frank van Iersel (links) van de Stichting Govroam tekenen de overeenkomst.

Het Waterschapshuis heeft namens de waterschappen, hun belastingkantoren, de Unie van Waterschappen en Het Waterschapshuis een contract afgesloten met Stichting Govroam. Deze biedt onder de naam govroam een beveiligde wifi-netwerkdienst aan die door een groeiende aantal overheidsorganisaties wordt omarmd.

Govroam geeft medewerkers en bestuurders van de waterschappen toegang tot wifi-netwerken, op alle deelnemende locaties (binnen de overheid) waar govroam wordt aangeboden. De bezoeker kiest één keer uit de lijst van wifi-netwerken voor ‘govroam’, voert de gebruikersnaam en wachtwoord van de eigen overheidsorganisatie in en is voortaan automatisch online.

Volgens de Stichting Govroam worden hiermee schaalvoordelen en besparingen gerealiseerd in eenmalige aansluitkosten en deelnamekosten. Ook vergroot govroam het gebruiksgemak. Bovendien behoort het gebruikmaken van onveilige verbindingen die in de buurt zijn, met het aansluiten op govroam tot het verleden. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6027739). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×