Managed hosting door True

Solviteers neemt Branch Solutions over

 

Solviteers Branch Solutions

Rik Koornstra, directeur Solviteers (links), en Ron Bovee (rechts), directeur Branch Solutions

Het Houtense ict-bedrijf Solviteers heeft een meerderheidsbelang genomen in Branch Solutions, een leverancier uit Emmeloord van softwareoplossingen voor de thuiszorg, kraamzorg en ambulante zorg. Solviteers is een automatiseerder die actief is binnen het sociaal domein. Beide bedrijven concentreren zich op zorgoplossingen die gemeenten en zorg- en welzijnsorganisaties in staat stellen beter met elkaar samen te werken.

Solviteers bedient gemeenten en zorg- en welzijnsorganisaties met onder andere de frontoffice-oplossing WIZportaal. Branch Solutions is als zorgautomatiseerder aangesloten bij Vecozo, het landelijk communicatiepunt voor de zorg. Hierdoor is de declaratiesoftware gekwalificeerd en is ondersteuning te bieden bij het berichtenverkeer en de declaratieprocessen.

'Door de samenwerking met Branch Solutions kunnen wij ict-oplossingen aandragen die gemeenten en zorg- en welzijnsorganisaties in staat stellen om efficiënter samen te werken, beter te voldoen aan de individuele zorgbehoefte en de zorg betaalbaar te houden', aldus Rik Koornstra, directeur bij Solviteers.

Hiermee speelt Solviteers in op de veranderingen in het zorglandschap. Daarin moeten gemeenten en zorg- en welzijnsaanbieders vaker met elkaar in zee. Gemeenten nemen daarbij steeds meer de rol van opdrachtgever aan en zorg- en welzijnsaanbieders die van opdrachtnemer. Dit ‘nieuwe’ speelveld vraagt om maatwerk en efficiënt werken.

Voor de thuiszorg, kraamzorg en ambulante zorg biedt deze samenwerking ook kansen, vindt Branch Solutions. "Wij denken door de samenwerking met het grotere Solviteers nu ook in staat te zijn om de grotere zorgorganisaties te bedienen', aldus Ron Bovee, directeur Branch Solutions. Verder verwachten beide bedrijven voordelen te behalen door de frontoffice-oplossing WIZportaal van Solviteers aan te sluiten op de backoffice-functionaliteit Easy Care van Branch Solutions. Ook willen ze investeren in het ontwikkelen van mobiele apps.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6020132). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×