Managed hosting door True

Centralpoint wint aanbesteding Waterschap Limburg

Centralpoint heeft de aanbesteding voor het leveren van ict-hardware gewonnen bij Waterschap Limburg. Dit nieuwe waterschap ontstaat per 1 januari 2017 uit een fusie van Waterschap Roer en Overmaas (WRO) en Waterschap Peel en Maasvallei (WPM). Het contract voor het leveren van laptop- en randapparatuur heeft een looptijd van vier jaar.

Volgens Ronald Ederveen, commercieel directeur Centralpoint, toont zijn bedrijf met het binnenhalen van het contract opnieuw aan dat Centralpoint ook in de (semi-) overheidsmarkt steeds vaker gezien wordt ‘als professionele leverancier die in staat is om klanten te helpen met het realiseren van een moderne en toekomstvaste ict-infrastructuur’.

De Europese aanbesteding ict-hardware had als doel om medewerkers van Waterschap Limburg met een mobiel apparaat (laptop) uit te rusten om het tijd- en plaatsonafhankelijk werken goed te faciliteren. ‘Central Point heeft de aanbesteding als best scorende partij gewonnen. Het beschreven serviceniveau is klantgericht en proactief, waarbij de it-afdeling van het waterschap ontzorgd wordt aangaande de uitrol van de werkplekken en storingsafhandelingen’, zegt Raymond Sahl, projectleider ICT Waterschap Roer en Overmaas.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5845426). © Jaarbeurs IT Media.
?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×