Managed hosting door True

Ricoh levert 200 pc’s aan Amsterdam

 

Vrouw computer

Technologiebedrijf Ricoh levert tweehonderd pc’s aan gemeente Amsterdam op dertien verschillende locaties. Hiermee ondersteunt het bedrijf het initiatief BurgerPC van de gemeente. Burgers kunnen de pc’s gebruiken om te internetten, (leren) solliciteren en documenten printen. Daarnaast kunnen ze gebruik maken van de online diensten van de gemeente.

Ricoh levert zowel de hardware als de software aan de gemeente Amsterdam. Er worden in totaal tweehonderd computers geplaatst bij dertien locaties; zeven stadsloketten en vijf trainingslocaties van de stadsonderdelen Werk en Inkomen. Op deze trainingslocaties worden aanvullende trainingen en groepstrainingen verzorgd.

Herman Keijsers, directeur it & outsourcing services bij Ricoh Nederland: ‘Amsterdam is de eerste stad in Nederland die burgers op een dergelijke laagdrempelige manier toegang biedt tot internet en gemeentelijke onlinediensten. We zijn er trots op dat we de stad bij dit initiatief mogen ondersteunen en verwachten dat andere gemeentes hieraan een voorbeeld zullen nemen. Voor ons is dit een prachtig project en voorbeeld van het ontzorgen van onze klanten op het vlak van it-diensten.’

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5432355). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Reacties

Dit lijkt op een bericht uit de jaren tachtig. Ricoh levert een PC met toegang tot internet....is dat nu echt laagdrempelig? Waarom geen touch zuil of spraakgestuurd systeem?
En wat gaat dit kosten?

Vacatures bij Ricoh
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×