Managed hosting door True

Surffoundation vervangt programmamanager

 

Surffoundation benoemt Marc Dupuis tot programmamanager ict en onderzoek. Surffoundation maakt deel uit van ict-dienstverlener Surf, waarin universiteiten, hogescholen en onderzoeksinstellingen samenwerken. Het platform ict en onderzoek richt zich op vernieuwing in de communicatie over onderzoeksresultaten, gebruikmakend van de ict.

Samen met het hoger onderwijs en onderzoek werkt het platform ict en onderzoek onder meer aan een infrastructuur voor onderzoeksinformatiesystemen en online samenwerkingsomgevingen voor onderzoekers.

Marc Dupuis volgt Marjan Vernooy-Gerritsen op, die zich zal gaan concentreren op inhoudelijke werkzaamheden in het lopende Surfshare-programma.  Dupuis was de afgelopen acht jaar programmamanager ict en e-learning bij de Universiteit Leiden. Voor die tijd was hij onder meer directeur van het ict-centrum en het talenlaboratorium van de letterenfaculteit bij dezelfde universiteit en projectmanager bij de Rijksuniversiteit Groningen. In mei start de inwerkperiode van Marc Dupuis en per 1 juli stapt hij volledig over naar zijn nieuwe functie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3346049). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Vacatures bij Surf

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.