Managed hosting door True

PinkRoccade en Gemnet sluiten overheids-pact

 

Deal

Overheidsautomatiseerder PinkRoccade Local Government en netwerkleverancier Gemnet gaan hun producten en diensten op elkaar afstemmen voor compatibiliteit tussen de software die gemeenten gebruiken en het netwerk dat data transporteert. De leverancier van software en diensten aan gemeenten en de netwerkleverancier zetten op 27 april 2010 tijdens de beurs Overheid & ICT hun handtekening onder een samenwerkingsovereenkomst.

Harrie Gooskens, algemeen directeur van PinkRoccade Local Government: 'Met deze overeenkomst gaat onze samenwerking een nieuwe fase in. We gaan bij al onze applicaties voor de lokale overheid standaard uit van het netwerk van Gemnet.' Dat moet volgens Gooskens leiden tot een optimale afstemming van de software en het netwerk voor elektronische dienstverlening bij gemeenten.

PinkRoccade Local Goverment richt zich expliciet op overheidsautomatisering. Het gaat om de levering van software, advieswerk en dienstverlening aan gemeenten. Het bedrijf levert onder andere een midoffice voor gemeenten.

Gemnet is sinds oktober 2006 onderdeel van KPN. Het bedrijf is een gespecialiseerde netwerkleverancier voor overheden. Het verzorgt bijvoorbeeld het netwerkbeheer van de Gemeentelijke Basisadministratie (GBA) en het berichtenverkeer van Openbare Orde en Veiligheid (OOV).

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3334856). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×