Managed hosting door True

Leidschendam-Voorburg kiest inhuurpartners

 

De gemeente Leidschendam-Voorburg heeft voor drie percelen inhuurpartners geselecteerd. Het betreft tweejarige raamovereenkomsten voor de percelen projectleiding & architectuur, systeemontwikkeling & realisatie en beheer. De uitverkoren partijen zijn Itility, Vanderlet, Zeppelin, Cimsolutions, Lanscape, Brunel en Atos Consulting. In totaal waren er 47 inschrijvingen. De geraamde waarde van de contracten bedraagt 1,5 miljoen euro.

Voor het perceel projectleiding & architectuur selecteerde Leidschendam-Voorburg Itility, Vanderlet en Zeppelin. Bij het tweede perceel (systeemontwikkeling & realisatie) gaat het om Cimsolutions, Itility en Lanscape. Perceel drie (beheer) leverde als winnaars op: Atos Consulting, Brunel en Cimsolutions.

De raamcontracten, bedoeld voor het inhuren van project- en beheermedewerkers, hebben een looptijd van twee jaar met een optie tot verlenging van twee keer één jaar. De totale uitgave aan het inhuren bedraagt naar schatting 1,5 miljoen euro, dat is exclusief de maximale verlenging van de contracten. Voorbeelden van projecten waarvoor ict-diensten nodig zijn, zijn de aanpassingen van vergunningensystemen vanwege de WABO, het technisch completeren van de midoffice, een upgrade van MS Office en de koppelingen van het datadistributiesysteem met het gegevensmagazijn en de basisregistraties.

Organisatie

De Gemeente Leidschendam-Voorburg bestaat uit Leidschendam, Voorburg en Stompwijk met bijna 75.000 inwoners. De ambtelijke organisatie telt ongeveer 700 medewerkers. De ict-afdeling bestaat uit 21 medewerkers en beheert ruim vierhonderd applicaties, op ongeveer honderd servers en 29 databases op basis van Oracle. De afdeling ontwikkelt zelf geen systemen, maar implementeert via standaardapplicaties of maatwerk door leveranciers (onder andere Centric, Circle Software, UrbiData, Exxelence en Seneca).

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3170373). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures bij Centric
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×