Managed hosting door True

Kinderbescherming huurt voor 25 miljoen in

Wie gunt wat?

 

akkoord gunnen

De Raad voor de Kinderbescherming heeft vier raamovereenkomsten gesloten voor het inhuren van ict-personeel. De geselecteerde partijen zijn Atos Origin, Logica, Ordina en Headfirst. De totale waarde van de contracten bedraagt vijfentwintig miljoen euro. Dit blijkt uit een recente inventarisatie van overheidsgunningen in ict-land. Computable zet deze gunningen regelmatig op een rijtje.

Kinderbescherming kiest ict-partners

De Raad voor de Kinderbescherming heeft in het kader van het beleidsprogramma Beter Beschermd behoefte aan advisering, tijdelijke invulling van werkplekken en uitvoeringscapaciteit. Na een aanbesteding zijn vier partijen geselecteerd. Atos Origin, Logica en Ordina leveren ict-diensten; Headfirst is aangetrokken als uitzendbureau dat ict-personeel levert voor uitvoerende taken. De raamovereenkomsten hebben een minimale looptijd van drie jaar en een geschatte waarde van vijfentwintig miljoen euro.

Berkelland selecteert Centric

De gemeente Berkelland heeft software geselecteerd voor de Intergemeentelijke Sociale Dienst Oost Achterhoek. Het betreft een toepassing voor de uitvoering en registratie van de WWB en WMO (inclusief inburgering) voor het samenwerkingsverband tussen de gemeente Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. Centric mag voor ruim 400.000 euro de software leveren.

Den Bosch gaat met Vosko in zee

Voor de levering, de installatie en het onderhoud van netwerkcomponenten heeft de gemeente Den Bosch Vosko aangetrokken. Dit bedrijf uit Gouda zal de huidige netwerkonderdelen, die aan het eind van hun levensduur zijn gekomen, vervangen. De order heeft een waarde van een miljoen euro (exclusief btw).

Gemeente Cranendonck kiest voor voip

De gemeente Cranendonck heeft Zetacom ingeschakeld voor het leveren, installeren en onderhouden van voice over ip-voorzieningen. Ook richt dit Zoetermeerse bedrijf de bijbehorende lan/wan- en pda-omgeving in. De vijfjarige overeenkomst heeft een waarde van driehonderdtienduizend euro.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3079903). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Reacties

Headfirst is aangetrokken als uitzendbureau dat ict-personeel levert voor uitvoerende taken.

Die anderen drie zijn toch ook uitzendburo's, zijn neem ik aan niet allemaal ICT managers en adviseurs die men nodig heeft...

Vacatures bij Centric
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×