Managed hosting door True

Wie gunt wat?

 

akkoord gunnen

Veel ict-opdrachten worden verstrekt via een aanbestedingstraject. Computable zet de publiek gemaakte gunningen regelmatig op een rijtje.

Capgemini regelt Livelink voor AFM

Stichting Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft Capgemini aangetrokken voor het onderhoud, beheer en levering van aanvullende licenties van Livelink. Ook verzorgt de automatiseerder  de derdelijns-ondersteuning (telefonisch) voor deze groupware. De looptijd van de raamovereenkomst bedraagt vier jaar.

Helmond huurt multifunctionals

De gemeente Helmond huurt bij Infotec multifunctionele kopieer-, fax- en printapparatuur. Onderhoud is inbegrepen. De overeenkomst heeft een contractduur van drie jaar met de optie tot verlenging met twee maal één jaar. Het gaat om ruim veertig machines, centraal en decentraal ingericht.

Eurojust belt met Vodafone

Voor zijn mobiele diensten in de lidstaten van de Europese Unie is Eurojust in zee gegaan met Vodafone. Het belbedrijf mag naar verwachting voor één miljoen euro mobiele spraakdiensten leveren (zowel gsm/gprs als umts), diensten voor mobiele gegevensoverdracht, en mobiele toestellen en accessoires. Ook zorgt Vodafone voor het beheer van simkaarten. De raamovereenkomst heeft een looptijd van drie jaar. Eurojust is een nieuwe EU-organisatie die de bestrijding van grensoverschrijdende criminaliteit ondersteunt.

Multisignaal wint miljoenenorder

De provincie Noord-Holland heeft in het kader van het project Implementatie Verwijsindex Noord-Holland een opdracht verstrekt aan Multisignaal. Dit bedrijf uit Oude Tonge gaat het verwijsindexsysteem voor risicojongeren inrichten en invoeren bij 44 gemeentes en diverse instanties. Multisignaal biedt het systeem aan als gehoste dienst. Verder draagt het bedrijf zorg voor de coördinatie van de implementatie en het opleiden van gebruikers. Het contract heeft een waarde van ruim 2,5 miljoen euro.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2966337). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

De Belastingdienst is ook een aanbesteding aangegaan met CAP. Hierbij waren seniors goedkoper dan mediors. Leuk dacht de Belastingdienst, daar gaan we op in. Jammer dat CAP nu moeilijk seniors kan leveren en de zittende zzp-seniors wordt gevraagd hun tarief te verlagen of te vertrekken.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.