Managed hosting door True

Winnaars Andez-aanbesteding bekend

 

Van het gezamenlijke midoffice-aanbestedingproject Andez zijn een paar winnaars bekend. Het consortium rond Bull mag een midoffice gaan bouwen voor de gemeenten Alphen aan den Rijn en Delft. Perfect View doet hetzelfde voor Nieuwegein.

Onder de vlag van Andez zijn vijf gemeenten - Alphen aan den Rijn, Nieuwegein, Delft, Ede en Zoetermeer - een gezamenlijke Europese aanbesteding gestart voor een 'Midoffice Suite'. Het vijftal kiest uiteindelijk zelf een it-gezelschap dat de midoffice-oplossing bouwt. Inmiddels is bekend dat het consortium Bull, Circle Software, Seneca Web Development en eMaxx de midoffices voor Alphen aan den Rijn en Delft gaat inrichten. Perfect View regelt dit voor Nieuwegein, met hulp van Kodision en Macaw. Zoetermeer heeft voor Centric gekozen. Dat gaat samen met Avanade een 'dik'-midoffice bouwen. De gemeente Ede volgt later. Uit de nu bekend gemaakte voorlopige gunningen lijkt Inter Access de grote verliezer te zijn. Deze dienstenaanbieder was een van de vier die in de eindronde nog meedeed.

Het gaat om voorlopige gunningen. De vijf gemeenten hebben een gezamenlijk bestek gemaakt, gebaseerd op twee pijlers: het 'laboratoriumonderzoek' naar front- en midoffice-producten van adviesbureau M&I/Argitek, en het concept Referentiemodel voor gemeentelijke elektronische dienstverlening van Ictu-programmabureau Egem.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1800376). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×