Managed hosting door True

Quion besteedt IT uit aan Solvinity

Partner Axians helpt bij werkplekondersteuning

 

Financieel dienstverlener Quion uit Capelle aan den IJssel heeft it-dienstverlener Solvinity gecontracteerd voor het technisch beheer van de werkplekken en it-infrastructuur. Daarbij zal er een nieuwe, nog in te richten it-omgeving binnen de datacenters van Solvinity komen te draaien. Voor het leveren van de werkplekdiensten werkt het Amsterdamse bedrijf op dit project samen met partner Axians.

Quion is een dienstverlener die voor hypotheekverstrekkers overzichten opstelt en naar klanten stuurt. Het bedrijf, sinds 1993 op de markt actief, begeleidt onder andere hypothecaire processen en de ontwikkeling van nieuwe producten. Zo droeg de failliete DSB Bank in 2012 het beheer van ruim honderdduizend lopende contracten over aan Quion.

Vorig jaar sloot het bedrijf nog een contract met Achmea Bank voor het overnemen van het administratieve beheer en het merendeel van de beoordelingsactiviteiten van de hypotheekportefeuille. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6050881). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×