Managed hosting door True

Neways besteedt ICT deels uit aan Valid

 

Neways heeft het beheer en de ondersteuning van zijn ict-infrastructuur uitbesteed aan Valid. Drie it-medewerkers stappen over naar de ict-dienstverlener uit Eindhoven. De aan de beurs genoteerde elektronicaproducent verwacht na de uitbesteding er een betere ict-dienstverlening voor terug te krijgen, met name door standaardisatie.

Naast het infrastructuurbeheer levert Valid ondersteuning aan eindgebruikers. De servicedesk van Valid is het eerstelijns-aanspreekpunt voor de duizend medewerkers van Neways in Nederland. Dit single point of contact speelt tevens een coördinerende rol richting een aantal ict-partners van Neways. De dienstverlening van Valid heeft betrekking op de kantoorautomatisering. De productie-automatisering en enterprise resource planning (erp)-software houdt Neways in eigen huis.

Belangrijk voor Neways is dat de it-partner thuis is in de productie-industrie. Valid heeft klanten in de productie- en procesindustrie. De transitie van de eerste fase is medio mei afgerond. Die fase omvat de Nederlandse vestigingen; daarna volgen de buitenlandse vestigingen. Neways heeft twaalf werkmaatschappijen, gevestigd in Nederland, Duitsland, Oost-Europa en China.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6039494). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.