Managed hosting door True

Albelli besteedt beheer CMS uit aan Jitscale

 

Overname

Outsourcingspartner Jitscale gaat het beheer van de nieuwe cms-omgeving op basis van Wordpress van online fotoboekenproducent Albelli verzorgen. De it-beheerorganisatie werkt al sinds 2008 samen met Albelli en heeft al verschillende infrastructuren ontworpen en geïmplementeerd voor deze klant. Momenteel verzorgt het al de monitoring en het proactieve beheer.

Voor het beheer van deze cms-omgeving heeft Jitscale, dat vroeger IC&S heette, een multi-cloudinfrastructuur ontworpen waarbij zowel de publieke Amazon-cloud als de Rackspace-cloud worden gebruikt. Jitscale gebruikt onder andere de content delivery network (cdn)-oplossing van Rackspace om wereldwijd optimale prestaties van de cms-omgeving te garanderen. Het besturen en monitoren van de infrastructuur gebeurt vanuit de Jitscale Management Layer, een door Jitscale ontwikkeld cloud management tool. De cms-omgeving is volledig redundant uitgevoerd, verspreid over meerdere zones.

Omdat het WordPress-cms draait binnen een LAMP-omgeving, vraagt het beheer hiervan, ook in bijvoorbeeld het geval van piekbelasting, om zeer specialistische kennis van deze omgeving. LAMP staat voor Linux, Apache, MySQL en php en is een set aan opensource-oplossingen die de basis vormen voor het opzetten van een webserver. Omdat Albelli de applicatieontwikkeling zelf doet is men voor het beheer van dit platform op zoek gegaan naar een externe partij.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4601623). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×