Managed hosting door True

Sony besteedt beheer uit aan Peopleware

 

Sony Benelux besteedt het beheer en de ondersteuning van zijn it-omgeving uit aan Peopleware ICT Solutions. Het contract behelst de werkplek- en serveromgeving. De beheeractiviteiten vinden zowel op afstand plaats bij Peopleware als bij Sony Benelux. Het betreft een eenjarige overeenkomst met een optie tot verlenging met nog een jaar. De waarde van het contract bedraagt circa 350.000 euro.

Peopleware ondersteunt de it-omgeving van Sony zowel op afstand vanuit het servicecentrum in Badhoevedorp als bij het kantoor van Sony Benelux in Badhoevedorp. Bij Sony werkte een handvol automatiseerders. Zij konden met hun werk overstappen naar Peopleware; één medewerker heeft dat uiteindelijk gedaan.

Het elektronicaconcern verwacht in ruil voor de uitbestedingsopdracht een flexibele dienstverlening. Sony wil een it-infrastructuur die eenvoudig aan te passen is aan organisatieveranderingen. Daarnaast spelen kostenbesparingen en een betere prijs/kwaliteitverhouding mee in het besluit om het beheer uit te besteden.

Bij Peopleware werken ruim honderdvijftig mensen in vestigingen in Leiden, Rotterdam en Badhoevedorp. De automatiseerder sleepte eerder dit jaar een beheercontract in de wacht bij Mercedes Benelux.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3311430). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×