Managed hosting door True

Schuberg Philis ziet omzet groeien

 

Schuberg Philis, een middelgrote aanbieder van uitbestedingsdiensten, heeft in 2008 een omzet gerealiseerd van 30,4 miljoen euro. Dat is een groei van 51 procent vergeleken met vorig jaar. Ook de winst steeg: van 2,7 miljoen euro naar 3,9 miljoen euro. Het bedrijf is positief gestemd over de toekomstige omzet: die zou nu 65,4 miljoen euro bedragen.

'Onze resultaten tonen het vertrouwen dat bestaande en nieuwe klanten in ons hebben', aldus Pim Berger, directeur van Schuberg Philis. Het bedrijf is gespecialiseerd in outsourcing van applicatie-infrastructuren die 24 uur per dag beschikbaar moeten zijn. Alle klanten van de outsourcer kunnen gebruik maken van de extra functionaliteiten van de aangekochte software. Onder de Nederlandse klanten van Schuberg Philis bevinden zich Rabobank, KLM, Eneco, ABN Amro en Bol.com.

Recent sloot Schuberg Philis een samenwerkingsovereenkomst met BMC Software. Het softwarebedrijf gaat de dienstverlener de komende jaren ondersteunen bij het uitrollen en het beheer van applicaties van klanten.

Jaarcijfers Schuberg Philis

                           2008    2007     2006

Omzet                  30,4     20,2      13,2

Nettowinst             3,9       2,7        1,8

Bedragen in miljoen euro

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3100299). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures bij Rabobank
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×