Managed hosting door True

ROC Mondriaan focust op 3d-printen, vr en games

 

ROC Mondriaan opent Techniek Innovatie Huis

Het Techniek Innovatie Huis

Het ROC Mondriaan start een zogenaamd Techniek Innovatie Huis op de Haagse Tinwerf-locatie. Op die onderwijslocatie werken onder meer ict-scholieren met de nieuwste innovaties, zoals 3d-printen, virtual reality (vr) en serious gaming, aan actuele vraagstukken uit het werkveld. Dit moet scholieren klaarstomen voor de toekomst en de band tussen de onderwijsinstelling en het bedrijfsleven versterken. Het huis wordt op 3 oktober geopend.

Het Techniek Innovatie Huis is een onderdeel van de Techniek en ICT-campus van ROC Mondriaan. Leerlingen van de vier scholen van de onderwijsinstelling, ICT, Bouw en Infra, Metaal-, Elektro- en Installatietechniek en Autotechniek & Mobiliteit, komen hier samen om te werken aan nieuwe technieken en innovaties. 

Tijdens de opening wordt een mini-symposium georganiseerd en de nieuwste technieken en innovaties van het huis worden geïntroduceerd. Daarnaast kunnen aanwezigen een kijkje nemen in de verschillende ruimtes van het gebouw met onder andere een FabLab, Skillslab, Serious-GamingLab en Virtual Reality bioscoop.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6195107). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.