Managed hosting door True

Riverbed rondt overname Xirrus af

 

Deal handen schudden overname

Netwerkdienstverlener Riverbed Technology heeft een definitieve overeenstemming bereikt over de overname van Xirrus, een leverancier van wifi-netwerken. Riverbed is van plan Xirrus-oplossingen aan te bieden via zijn partnerecosysteem. De financiële details van de overeenkomst zijn niet bekendgemaakt.

Het in 2003 in Californië opgerichte Xirrus heeft wifi-oplossingen aangelegd voor onder andere Microsoft, de Universiteit van Mississippi, de Liverpool Football Club en St. Pancras International Station.

De overname van de niet-beursgenoteerde onderneming betekent een versterking van de cloudnetwerkintegratieoplossing Riverbed Steelconnect. Riverbed blijft Xirrus daarnaast leveren als een standalone wlan-oplossing voor de grootzakelijke markt.

Riverbed Technology, specialist in het bewaken en verbeteren van netwerkprestaties en netwerkapplicaties, is in 2014 overgenomen door investeringsmaatschappij Thoma Bravo. Met het extra kapitaal van de investeerder is het Amerikaanse bedrijf op overnamepad. Het kocht in 2016 al Ocedo, een Duitse leverancier van software-defined netwerkoplossingen, alsook Aternity, een Amerikaanse leverancier van monitoringoplossingen voor eindgebruikerservaringen en applicatieprestaties.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6005407). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×