Managed hosting door True

VodafoneZiggo opent hoofdkantoor in Hoog Catharijne

 

Artist impression van nieuwe kantoor van VodafoneZiggo in Hoog Catharijne

Het nieuwe centrale kantoor van VodafoneZiggo komt te staan in het stadshart van Utrecht. Vanaf oktober 2018 werken ruim veertienhonderd medewerkers in het nieuwe pand in winkelcentrum Hoog Catharijne. Ook komt er in dit pand een winkel en een demoruimte voor zakelijke klanten.

Sinds de fusie van Vodafone en Ziggo was het nieuwe bedrijf op zoek naar een eigen centraal gelegen ruimte om medewerkers in samen te brengen. Werkzaamheden die nu nog verdeeld zijn over vier kantoren, verspreid over Amsterdam en Utrecht, komen straks samen in een nieuw pand in Hoog Catharijne, dat momenteel een metamorfose ondergaat. Daarnaast bouwt VodafoneZiggo op dezelfde locatie een zogeheten experience center voor zakelijke klanten, en een winkel. Voor de andere kantoren, onder meer het voormalige hoofdkantoor in Maastricht, verandert vooralsnog niets.

Tussen Hoog Catharijne en Vodafone Ziggo bestaat al langer een band: in het nieuwe winkelcentrum is bijvoorbeeld al enkele maanden de Ziggo eBattle Formule 1 te vinden, waar het publiek virtueel Formule 1-races kan rijden.

Jeroen Hoencamp, algemeen directeur van VodafoneZiggo, zegt voor het nieuwe Hoog Catharijne te hebben gekozen vanwege de centrale ligging en de rol die het winkelcentrum speelt als een ontmoetingsplek voor velen. 'Jaarlijks lopen hier circa 26 miljoen mensen, dat zijn 26 miljoen ‘connections’ met bestaande en potentiële klanten', aldus Hoencamp.  

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6224867). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures bij VodafoneZiggo
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×