Managed hosting door True

KPN sluit klantenservice in Eindhoven

300 medewerkers verliezen hun baan

 

Ontslagen

KPN sluit de afdeling klantenservice in Eindhoven per 1 januari 2018. Hierdoor worden 177 fte’s geschrapt. wat neerkomt op ongeveer driehonderd medewerkers. Zij zijn vorige week geïnformeerd. De klantenservicecentra in Enschede en Groningen, waar zo’n drieduizend mensen werken, blijven volgens KPN buiten schot.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Volgens de krant constateert KPN een daling in de drukte op de klantenservice-afdelingen in de afgelopen jaren. Zo is het aantal telefoontjes in het afgelopen jaar met 40 procent gedaald. Het telecombedrijf stelt dat dit komt doordat klanten steeds meer zaken kunnen regelen via de website of applicatie. Daarnaast is het aantal klachten afgekomen.

Het telecombedrijf verwacht dat deze dalende trend de komende jaren doorzet. Daarom besluit het bedrijf om het klantenservicecentrum in Eindhoven per 1 januari 2018 te sluiten. Ongeveer driehonderd medewerkers (177 fte), worden daardoor ontslagen. Zij worden begeleid naar ander werk, zowel binnen als buiten de organisatie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6039126). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×