Managed hosting door True

VMware en Samsung bieden Windows-PC op mobiel

 

Android

VMware en Samsung werken samen op het gebied van zakelijke mobiliteit. De VMware-oplossingen Workspace One en Horizon worden geïntegreerd met Samsung’s desktop-omgeving. Hiermee krijgen Samsung Galaxy S8-toestellen toegang tot Windows-desktops en -applicaties. Dit maakt het mogelijk om documenten en applicaties op de smartphone te openen en te bewerken.

Samsung Desktop Experience (DeX) biedt gebruikers via een smartphone toegang tot apps en documenten in een desktop-omgeving. De integratie tussen VMware Horizon en Workspace One met Dex laat eindgebruikers hun Samsung Galaxy S8-smartphone docken. Zij krijgen hiermee op hun smartphone toegang tot mobiele, cloud- en Windows-applicaties.

Via VMware Horizon worden de data in het datacenter beveiligd. De data op de Galaxy S8-toestellen worden beveiligd via Samsung Knox en VMware Airwatch.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5990488). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×