Managed hosting door True

GoTo-divisie Citrix en LogMeIn fuseren

Citrix realiseert omzet van 843 miljoen dollar

 

Stijging

Citrix heeft bij de bekendmaking van zijn financiële resultaten over het tweede kwartaal van fiscaal jaar 2016 aangekondigd dat zijn GoTo-divisie fuseert met LogMeIn, leverancier van enterprise mobility-oplossingen. Het samengestelde bedrijf verwacht een jaarlijkse omzet van meer dan één miljard dollar te kunnen behalen.

De combinatie van beide bedrijven zorgt naar eigen zeggen voor de schaal, portfolio en resources om partners te helpen mensen en bedrijven wereldwijd nog te verbinden en samen te laten werken. LogMeIn beschikt over ruim achthonderd medewerkers wereldwijd. Deze zijn werkzaam vanuit acht kantoren, gevestigd in Amerika (Boston, San Francisco en Wichita), Engeland (Londen), Ierland (Dublin), Hongarije (Boedapest en Szeged) en Australië (Sydney).

Financiële resultaten

Citrix maakte naast de fusie ook zijn financiële resultaten van het tweede kwartaal van fiscaal jaar 2016 bekend. Het bedrijf behaalde een omzet van 843 miljoen dollar. Dat is een groei van 6 procent in vergelijking tot hetzelfde kwartaal een jaar daarvoor. Toen bedroeg de omzet nog 797 miljoen dollar.

In het eerste kwartaal van 2016 realiseerde Citrix nog een omzetgroei van 9 procent ten opzichte van het jaar daarvoor. De omzet bedroeg 826 miljoen dollar, tegenover 761 miljoen dollar (Q1 2015).

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5807361). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×