Managed hosting door True

Newway en OpenUp brengen zelfscankassa-app

 

Newway Retail Solutions en OpenUp Technologies hebben een zelfscankassa-app ontwikkeld voor smartphones, met als productnaam Blueselfservice. Het idee achter deze zelfbedieningsapp is dat consumenten via eigen mobiele apparaten kunnen winkelen en artikelen scannen. Doordat de app via het platform van Newway/OpenUp is gekoppeld aan een winkeldatabase kan de artikelinformatie direct aan de consument worden getoond.

Volgens de twee bedrijven ontstaan er met de zelfscankassa-app legio nieuwe mogelijkheden. Heb je als gebruiker bijvoorbeeld een allergie ingevoerd? Dan meldt de app op basis van aanwezige ingrediënten of het gescande product al dan niet geschikt is.

Het in 1987 opgerichte Newway Retail Solutions heeft zich altijd volledig gericht op ict-oplossingen voor de detailhandel, met name procesondersteunende software voor winkelbedrijven. OpenUp Technologies is een it-startup, opgericht in februari 2015, gespecialiseerd in gepersonaliseerde datavisualisatie.

Tijdens EuroCIS, de grootste Europese beurs op het gebied van detailhandeltechnologie, van 23 tot 25 februari 2016 in Düsseldorf, wordt Blueselfservice aan het publiek getoond.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5699508). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×