Managed hosting door True

Detron opent Microsoft Experience Center

 

Detron Microsoft Experience Center

Ict-dienstverlener Detron heeft zijn Microsoft Experience Center in het Utrechtse Veenendaal geopend. In dit demonstratiecentrum laat Detron zien hoe het nieuwe werken in de praktijk werkt met Microsoft-functionaliteiten en HP-apparatuur. In het center worden verschillende demonstraties gegeven en zijn moderne apparaten als tablets en smartphones te gebruiken.

‘De arbeidsmarkt is enorm in beweging', zegt ceo Detron ICT Solutions Marco Lesmeister. ‘Kijk alleen al naar de nieuwe generatie werknemers die plaats- en tijdsonafhankelijk willen werken. Dat is één van de voordelen van het nieuwe werken.'

Bij de opening spraken Dick van Gaalen van HP en Hans van der Meer van Microsoft over de voordelen van het nieuwe werken, waaronder slimmer samenwerken, dalende ict-beheerkosten en een verlaging van de kooldioxide-uitstoot.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4498041). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Reacties

Het was een zeer inspirerende en motiverende middag in Veenendaal. Ook al is het onderwerp niet meer zo nieuw, er was voor iedereen wel een bevestiging of een opsteker voor de strategie en uitvoering in het eigen bedrijf. Het voorheen wat holle atrium is onder hoge tijdsdruk omgetoverd tot een prachtig decor met goed geoutilleerde werkplekken en demonstratie mogelijkheden. Knap werk.

Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×