Managed hosting door True

Unify Group Holding failliet verklaard

 

Failliet

Telecomaanbieder Unify Group Holding uit Baarn, handelend onder de naam Unify Mobile, is door de rechtbank in Utrecht op 15 december failliet verklaard. Eerder al had het bedrijf surseance aangevraagd. Unify Group was een mobiele, virtuele netwerkoperator die diensten aanbood voor zakenreizigers, waaronder vpn-diensten en voicemails. Unify was vooral nog actief in Nederland en Duitsland. Als curator is David Bos van CMS Derks Star Busmann Advocaten aangesteld.

Unify Group Holding BV werd in 2004 opgericht door ondernemers Bart Verkruijssen en Carel Begeer in 2004. In 2007 participeerde investeringsmaatschappij BDM in een eerste financieringsronde. Unify had sinds 2005 een joint venture met BT Infonet en UGH die InMo heette en hoogwaardige telecomdiensten leverde. BT kocht in oktober 2008  alle aandelen van InMo BV.

In oktober 2007 nam de Unify Group Holding het Zwitserse Inphone over dat een gsm-licentie had  voor de Zwitserse markt. 

Belgacom verkocht in 2008 zijn filiaal in Liechtenstein aan Unify Nederland. Belgacom kocht deze activiteiten in 2008 van Tele2 in Liechtenstein, nadat het Tele2 Luxemburg (actief onder de merknaam Tango) had overgenomen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4347287). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×