Managed hosting door True

AkzoNobel kiest voor Cisco TelePresence

 

Verf- en chemicaliënproducent AkzoNobel heeft een driejarig contract gesloten met Orange Business Services voor de implementatie van Cisco TelePresence in vijftien vestigingen. In het miljoenencontract zijn netwerkupgrades, apparatuur, implementatie, onderhoud en beheer vastgelegd.

AkzoNobel wil de TelePresence-software gebruiken om de  samenwerking tussen projectteams die over de wereld verspreid zijn makkelijker te maken. De kantoren van de Nederlandse multinational bevinden zich onder andere in Brazilië, China, India, Canada en Zweden.

B2B-dienstenleverancier Orange Business Services is een tak van France Telecom-Orange die jaarlijks 11,2 miljard euro omzet. Het werkt inmiddels zeven jaar samen met AkzoNobel en levert voornamelijk beheerdiensten. Met de implementatie van TelePresence kan het verfconcern business-to-business vergadersessies houden met leveranciers en klanten. Ook kunnen cursussen via virtueel vergaderen worden gedaan, zodat er minder gevlogen hoeft te worden en dat is voordelig voor de CO2-reductie. AkzoNobel wil graag zijn goede positie in de Dow Jones Sustainability Index voor groene bedrijven behouden en waar mogelijk verbeteren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4203298). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×