Managed hosting door True

KPN biedt consument nu ook umts via iMode

 

Via iMode biedt KPN nu ook umts aan op de consumentenmarkt. Het telecombedrijf lijkt in de videocamera een sterk verkoopargument te zien, het ontwikkelde een applicatie om beeldcommunicatie tussen de umts-telefoon en een webcam mogelijk te maken.

In maart van dit jaar lanceerde KPN zijn umts-diensten voor de zakelijke markt, met name gericht op laptop-gebruikers. Het meldde bij die gelegenheid dat het in de zomer met umts voor consumenten zou komen. Dat lukte niet en KPN moest daarbij de primeur voor umts op de consumentenmarkt laten aan Vodafone, dat er half juni mee startte.

KPN introduceert umts op de consumentenmarkt vergezeld van het toestel Z1010 van Sony Ericsson. Met dit toestel is het mogelijk om videobeelden te maken en te kijken naar beelden (televisieprogramma’s et cetera) van hoge beeldkwaliteit. Vodafone startte met de Samsung Z105 en voegde daar later de SonyEricsson Z1010 aan toe. Half september maakte het bekend dat er nog eens tien toestellen aan het umts-assortiment zijn toegevoegd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/384371). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 
Vacatures bij KPN

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.