Managed hosting door True

KPN lijft videoconferencingbedrijf in

 

Telecomreus KPN wordt in etappes volledig eigenaar van Talk & Vision, een bedrijf dat is gespecialiseerd in videoconferencing. In eerste instantie neemt KPN een belang van 51 procent en breidt dat in 2012 uit tot 100 procent. Talk & Vision levert apparatuur voor videocommunicatie en biedt ondersteuning en onderhoud. Het is niet bekend hoeveel geld met de overname is gemoeid.

De activiteiten worden ondergebracht bij het Getronics-onderdeel Information & Communication Solutions, dat vergelijkbare diensten levert. Talk & Vision heeft verkoopkantoren in het Vlaamse Heverlee, Frankfurt en Londen. Het hoofdkantoor staat in het Utrechtse Linschoten. Of deze vestigingen na de overname worden gesloten, is onduidelijk.

Door middel van videoconferencing kunnen mensen op verschillende locaties met elkaar vergaderen. Het beheer van de benodigde apparatuur en software kan worden uitbesteed. De markt voor videocommunicatie groeit volgens de leveranciers snel. Beide bedrijven boekten in 2008 een omzetgroei van ongeveer 35 procent.

Talk & Vision werd in 1998 opgericht.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2984435). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Reacties

Voorlopig kan helemaal niets tippen aan het HALO-systeem van HP.

Vacatures bij KPN

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.