Managed hosting door True

BAM Infratechniek lijft Ravesteyn in

 

BAM Infratechniek, een werkmaatschappij van Koninklijke BAM Groep, neemt Ravesteyn over. Dit bedrijf uit Lopik is een telecombekabelaar, actief op het gebied van glasvezeltechniek en coaxkabels.

BAM Infratechniek is onder meer actief in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van ondergrondse telecommunicatienetwerken. De werkmaatschappij van de BAM Groep heeft Ravesteyn uit Lopik ingelijfd. Met deze overname versterkt BAM Infratechniek zijn positie in de telecomsector, vooral met het oog op de verwachte verdere verglazing van de Nederlandse telecommunicatienetwerken Het overnamebedrag is niet bekend gemaakt. Bij het bedrijf werken zo'n 180 man. Vorig jaar werd een winstgevende omzet behaald van zo'n veertig miljoen euro.

Ravesteyn Kabel- en Montagewerk werd in 1977 door Cees Ravesteyn opgericht voor het lassen van koperkabels en het aanleggen en onderhouden van telefoonaansluitingen voor de toenmalige PTT Telecom. In de loop der jaren heeft Ravesteyn zijn werkzaamheden uitgebreid met werkzaamheden op het gebied van glasvezeltechniek en coaxkabels, inclusief weg- en waterkruisingen.

Ravesteyn zal binnen BAM Infratechniek een aparte business unit vormen, onder leiding van het huidige management.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2893418). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures bij BAM
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×