Managed hosting door True

Salesforce lanceert nieuw paradepaardje

 

Aanstaande zondag presenteert Salesforce.com zijn nieuwe webdienst Visualforce. Door deze 'user interface-as-a-service' kunnen bedrijven voor hun applicaties gemakkelijk een eigen interface bouwen en beheren.

Na software-as-a-service en platform-as-a-service is er nu ook user interface-as-a-service. Zondag zal Marc Benioff, ceo van Salesforce.com, het product Visualforce presenteren tijdens de jaarlijkse gebruikersbijeenkomst in San Francisco. Salesforce.com is een van 's werelds grootste aanbieders van online crm-toepassingen.

Het product stelt gebruikers in staat eigen interfaces te bouwen voor hun toepassingen. Hierbij kunnen ze ook gebruikmaken van andere technologie als HTML, AJAX en Adobe Flex. Er schijnt onder de bestaande klanten van Salesforce.com grote behoefte te zijn aan een mogelijkheid om af te wijken van de standaardopmaak van het crm-systeem.

Hans Brouwer, Salesforce's general manager Benelux: "Met Visualforce kunnen gebruikers zelf interfaces bouwen die bijvoorbeeld draaien op de iPhone of op tablet-pc's die tegenwoordig veel worden gebruikt." Ze kunnen daarbij gebruikmaken van een wizard die in het product is geïntegreerd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2132084). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×