Managed hosting door True

Vanco komt met financiële waarschuwing

Dit artikel delen:

De virtuele netwerkleverancier Vanco haalt zijn financiële doelstellingen op de korte termijn niet. Oorzaak is een vertraging in het afsluiten van nieuwe contracten met drie bestaande klanten.

De virtuele netwerkaanbieder Vanco verlaagt zijn interim cashflow van dertig miljoen pond naar twintig miljoen pond. De bekendmaking hangt samen met een vertraging in het afsluiten van nieuwe contracten met bestaande klanten.

In de contracten zijn omvangrijke betalingen opgenomen die direct bij aanvang door de klant moet worden overgeboekt. Door de vertraging bij het afsluiten stroomt er op korte termijn minder geld de onderneming binnen. Eén contract zou inmiddels zijn getekend.

Vanco levert netwerkdiensten aan grote organisaties. De netwerkleverancier heeft geen eigen netwerken in bezit, maar koopt capaciteit in bij andere aanbieders.

Vertrouwen

Vanco heeft er alle vertrouwen in dat de financiële doelstellingen voor het hele jaar wél worden gehaald. Het bedrijf verwacht een omzet te boeken van 227 miljoen pond en een winst van ruim 27 miljoen pond.

De zaken lopen in principe goed, stelt het bedrijf. In het eerste halfjaar sloot Vanco al contracten af met een waarde van 120 miljoen euro, tegen een omzet van 50 miljoen pond in de eerste helft van vorig jaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.