Managed hosting door True

Me, Myself & I(T)

Computable start nieuwe carrièrerubriek

‘Me, Myself & I(T)’ behandelt verhalen van werknemers binnen de IT

 

Computable start met een nieuwe rubriek binnen het carrière-topic. In de rubriek ‘Me, Myself & I(T)’ worden verhalen behandeld van verschillende mensen in verschillende ict-rollen. De verhalen kunnen variëren van net-afgestudeerde ict’ers tot mensen die een bijzondere carrière-switch hebben gemaakt.

In de nieuwe rubriek ‘Me, Myself & I(T)’ worden de verhalen uitgeschreven van mensen in de ict-wereld. In de artikelen wordt behandeld waarom mensen hebben gekozen voor een baan in de ict-branche, wat hun verwachtingen en/of ervaringen van het werk zijn en hoe zij hun toekomst zien.

Niet alleen worden hier verhalen gedeeld van oude rotten in het vak, maar ook van diegenen die nog maar net komen kijken: studenten in hun laatste jaar, net-afgestudeerden en mensen met een bijzondere carrière-switch komen aan bod.

Vandaag kan het verhaal van de net-afgestudeerde Vincent van Beek al worden gelezen. Hij kan werken bij cloudspecialist Solvinity combineren met zijn promotieonderzoek over Mnemos. Binnenkort komt ook het verhaal van Alma van Dongen, met een achtergrond als barista, online. Zij besloot de carrière-switch naar de it-sector te maken.

Bijzondere verhalen aanleveren

Bent of kent u iemand van wie het verhaal in deze rubriek thuis hoort? De redactie ontvangt deze ideeën en verhalen graag. Mail daarvoor naar redactie@computable.nl.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5652944). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×