Managed hosting door True

Ricoh verbindt naam aan tennistoernooi Rosmalen

 

Tennistoernooi Rosmalen

Het jaarlijks terugkomend grastennistoernooi van Rosmalen heet vanaf 2016 ‘Ricoh Open’. Na Ordina Open (2002-2009), Unicef Open (2010-2012) en Topshelf Open (2013-2015) is Ricoh vanaf 2016 de nieuwe hoofdsponsor geworden.

De afgelopen jaren was Ricoh al een van de grotere sponsoren, maar komend jaar wordt het bedrijf titelsponsor. Sjeng Schalken, ambassadeur van het toernooi, laat weten dat de betrokkenheid van Ricoh geweldig nieuws is voor het toernooi en de tennissport in Nederland. Het toernooi bestaat uit twee delen: het toernooi voor de vrouwen (WTA-toernooi van Rosmalen) en het toernooi voor de mannen (ATP-toernooi van Rosmalen).

Het vindt plaats van 6 tot en met 12 juni op de grasbanen van het Autotron Expodome in Rosmalen.  In 2015 werd het toernooi bij de heren gewonnen door Niclos Mahut en ging Camila Giorgi er bij de vrouwen met de winst vandoor.

Mark Boelhouwer, ceo van Ricoh Nederland, zegt over het toernooi: ‘Een plek dus, waar werken en leven op een unieke manier samenkomt en waar we de producten en diensten waarmee we onze klanten dagelijks ondersteunen in de manier waarop ze werken, kunnen integreren.’

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5657706). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures bij Ricoh
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×