Managed hosting door True

Computable nu ook als e-paper beschikbaar

 

Vanaf vandaag is het automatiseringsvakblad Computable ook als e-paper beschikbaar. Dit betekent dat de gehele printversie nu 'live' te lezen is op de Computable-site.

Computable is daarmee (voor zover bekend) het eerste vakblad in Nederland dat een één-op-één elektronische versie kent van de papieren uitgave. Eerder dit jaar beet de Telegraaf het spits af met een e-paper.

Het succes van de elektronische Telegraaf was voor VNU Business Publications, uitgever van Computable, aanleiding om deze stap ook te zetten. Het Digitale Media team, de ict-afdeling en het Computable team van VNU BP zijn er in samenwerking met Paypernews - ook verantwoordelijk is voor de digitale Telegraaf-implementatie - in geslaagd in korte tijd een bijna identieke digitale versie van het papieren vakblad te reproduceren.

In de komende weken zullen de mogelijkheden voor de lezers van de e-paper nog aanzienlijk worden uitgebreid. Computable e-paper is met ingang van vandaag elke vrijdag vanaf 12.00 uur beschikbaar op www.computable.nl/e-paper. Abonnees van Computable kunnen zich daar registreren op basis van hun abonneenummer en postcode. Niet-abonnees van de printversie moeten eerst een aanmeldingsformulier invullen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/248985). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×