Managed hosting door True

Seeber geeft leiding aan OKI Nederland en België

Duitser wordt tevens algemeen directeur OKI Nederland

 

Thomas Seeber.

OKI heeft Thomas Seeber benoemd tot vicepresident voor Centraal-Europa, waar Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland onder vallen. Hij volgt Dietrich Büchner op, die de functie twee jaar vervulde. Seeber wordt ook algemeen directeur van OKI Nederland.

Seeber was sinds 2015 verantwoordelijk voor het kanaal en de distributie bij OKI Europe. Massimiliano Tedeschi neemt deze functie over.

In zijn nieuwe rol wil Seeber de positie van OKI als specialist op het gebied van printers en slimme documentoplossingen verder uitbouwen. ‘We willen ons aandeel vergroten in de verticale markten waarin we nu al actief zijn. Ook gaan we onze strategie meer richten op gespecialiseerde resellers die onze doelgroepen goed kennen’, vertelt hij. 

Seeber heeft sinds 1995 ervaring in de printermarkt. Zo leidde hij bij Lexmark gedurende zes jaar de marketingafdeling voor het mkb en het partnerkanaal. Daarna was de kersverse directeur verantwoordelijk voor het partnerkanaal in Zwitserland. Voor zijn overstap naar OKI was hij hoofd mkb en mobiele it-oplossingen bij Samsung Electronics en salesdirecteur bij de printerdivisie bij Matica Technologies in Italië. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6055413). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×