Managed hosting door True

BitSensor-oprichters zijn beste jonge ondernemers

 

award

Ondernemersnetwerk Sprout benoemt Alex Dings (21) en Ruben van Vreeland (21), oprichters van securitystartup BitSensor, tot beste jonge ondernemers van 2017. In de finale, die op 6 juni plaatsvond in het Atlas Theater in Emmen, lieten de zakelijke talenten Custom Drone (b2b-leverancier van maatwerkdrones), Amber Mobility (platform voor elektrische deelauto) en DRUK Rotterdam (textieldrukkerij) achter zich.

Ondernemersnetwerk Sprout publiceert jaarlijks de 25 onder de 25, een lijst met meest veelbelovende Nederlandse jonge ondernemers tot 25 jaar. De winnaars mogen zich Jonge Ondernemer van het Jaar noemen. De jury voor de wedstrijd bestond uit juryvoorzitter en Sprout-hoofdredacteur Remy Ludo investeerder Johan van Mil en YoungCapital-oprichter Hugo de Koning en Esmée Pater.

Dit jaar slepen Bitsensor-oprichters Alex Dings en Ruben van Vreeland de titel binnen. Zij bieden een securityoplossing die naar eigen zeggen binnen vijftig milliseconden inzicht geeft in de veiligheid van applicaties en data. Ze ontvingen vorig jaar vierhonderdduizend euro aan financiering van de Belgische investeringsmaatschappij Volta Ventures.

Juryvoorzitter Ludo: ‘Cybersecurity heeft een grote toekomst met een gigantische markt. Wat ik met name knap vind, is dat de twee jonge techneuten het voor elkaar hebben gekregen om klanten, zoals banken, verzekeraars en overheden, voor zich te winnen in een heel moeilijke markt. En ze hebben een toonaangevende investeerder aan boord. Dan doe je iets goed. Dan heb je qua product, maar ook qua team iets in je mars.’

Watermelon-oprichters Alexander Wijninga en Charl Haas werden vorig jaar uitgeroepen tot beste jonge ondernemers

Startup van het Jaar

Computable reikt ook dit jaar weer de Computable Award voor de beste Nederlandse Startup van het Jaar uit. BitSensor is één van de twintig kandidaten die mocht pitchen voor een nominatie. Op 30 juni wordt bekend gemaakt welke tien startups in de race blijven voor de Computable Awards 2017.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6035350). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×