Managed hosting door True

ROC-student wint Microsoft Office-wedstrijd

 

Awards

De 21-jarige Vera Zandvliet uit Odijk heeft het Nederlands Kampioenschap Office gewonnen. De student Assistent Accountant aan het ROC Midden Nederland noteerde in de categorie Excel de hoogste score en dwong daarmee kwalificatie af voor het wereldkampioenschap eind juli in de Verenigde Staten.

Deelnemers aan het Nederlands Kampioenschap Office, dat 2 juni jongstleden plaatsvond, leggen als beste van hun school een nieuw examen in Word of Excel af, waarvoor ze vijftig minuten de tijd krijgen. Winnaar is de studenten met het hoogste aantal punten in combinatie met de snelste tijd.

De organisatie van het NK was in handen van Slim.nl, de ict-webwinkel verantwoordelijk voor het aanleveren van een Nederlandse kandidaat voor de wereldwijde competitie, genaamd de World Championship Microsoft Office Specialist (WC MOS). Deze vindt plaats van 30 juli tot en met 2 augustus in Disneyland in de Verenigde Staten.

Aan de internationale competitie doen in totaal 130 landen mee. Deelnemers strijden in meerdere disciplines – zoals Excel, Word en PowerPoint – om de wereldtitel.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6035330). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×