Managed hosting door True

Michiel Steltman verruilt DHPA voor DINL

 

Michiel Steltman, directeur van de Dutch Hosting Provider Association (DHPA), is vanaf 1 januari directeur bij Stichting Digitale Infrastructuur Nederland (DINL). Hij gaat de belangen van de Nederlandse digitale infrastructuur sector onder de aandacht brengen. DHPA verwacht de opvolger van Steltman binnenkort bekend te kunnen maken.

Steltman heeft zich de afgelopen vijf jaar voornamelijk bezig gehouden met de Nederlandse hosting- en cloud providers bekend te maken onder het publiek en de beleidsmakers. Ook is hij regelmatig te vinden geweest in vakbladen en landelijke media. Hij zegt de hostingsector met zijn overstap naar DINL niet definitief vaarwel.

Steltman gaat zich als directeur van DINL inzetten voor de verdere ontwikkeling van de Nederlandse digitale infrastructuur. Belangrijke thema’s zijn daarbij de promotie van Nederland als vestigingsplaats voor online diensten, het bijdragen aan goed it-onderwijs en digitale innovatie en het werken aan vertrouwen en informatieveiligheid.

DINL heeft per 1 januari, naast een nieuwe directeur, ook een nieuwe voorzitter aangesteld. Erwin Bleumink vervangt hierbij voormalig voorzitter Jan Willem des Tombe.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5677972). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×