Managed hosting door True

Fusie Source en Head First verplaatst naar 2016

 

Er is vertraging in het fusieproces van ict-arbeidsbemiddelaars Source Group en Head First. De partijen wilden in dit vierde kwartaal de transactie sluiten, maar de afronding kost meer tijd dan ingecalculeerd. De fusie zal daarom naar verwachting in het eerste kwartaal van 2016 worden afgerond.

Source Group en Headfirst hebben begin oktober 2015 bekendgemaakt te willen fuseren. Als deze samenwerking doorgaat zou dit volgens beide partijen betekenen dat er één grote speler komt op het gebied van contractbeheer, matching en msp-diensten (managed service provider). Beide bedrijven bedienen klanten in het grootzakelijk en bemiddelen ieder rond de tweeduizend zelfstandige professionals. Samen kunnen de bemiddelaars ongeveer 420 tot 430 miljoen euro omzetten.

De afronding van de fusie zou dit kwartaal plaatsvinden, maar wordt verschoven naar het eerste kwartaal van 2016. De reden hiervoor is dat de organisatie dit vierde kwartaal prioriteit moesten geven aan de afronding van eigen contractonderhandelingen met klanten. De partijen laten weten dat er wel al vooruitgang is geboekt op het gebied van due diligence onderzoek, financiering en contractuele vastlegging.

Verlening

Source meldt verder dat een aantal klantcontracten succesvol worden verlengd. Dit zijn onder andere de samenwerkingsverbanden met Shell en Nuon. Daarbij is een aantal nieuwe klanten binnengehaald, zoals Avebe. Hierdoor is circa 80 procent van de huidige contracten en daarmee samenhangende omzet geborgd zou zijn tot eind 2018.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5672612). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Reacties

Is dan niemand vergeten hoe de overname van Corso door Value8/ Source verliep? Miljoenen schade voor bedrijven en zzp'ers. En de rechtsgang vanwege bestuurdersaansprakelijkheid is nog steeds niet opgestart door de curator.

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×