Managed hosting door True

Rabobank financiert nieuwe koers Lunatech

 

MBO handen samenwerking overname

Twee directieleden van Lunatech, te weten Ray Kemp en Nicolas Leroux, hebben succesvol een management buy-out gerealiseerd van Lunatech Labs (Lunatech). Main Corporate Finance heeft de buy-out van de Nederlandse ict-dienstverlener gestructureerd en de financiering gearrangeerd. De financiering is verstrekt door Rabobank.

Kemp en Leroux hebben samen, Michael Pentowski (algemeen directeur) en Peter Kaas (technical partner), uitgekocht. Main Mezzanine Capital is onderdeel van investeringsmaatschappij Main Capital Partners. Het verstrekt achtergestelde leningen (mezzanine-financiering) aan bedrijven. De funding van Main Mazzanine Capital wordt onder andere verzorgd door de eigen aandeelhouders maar ook door vermogende particulieren, family offices en ondernemers. Na de overeenstemming werd de transactie binnen vier weken afgerond. ‘Dankzij de financiering van de bank en mezzanine hebben wij de buy-out kunnen realiseren zonder private equity investeerder. Op deze wijze kunnen wij zelfstandig onze groei realiseren’, aldus Ray Kemp, ceo van Lunatech.

Lunatech is gespecialiseerd in systeemintegratie, aangepaste software implementatie en webapplicaties. Het bedrijf biedt ondersteuning bij iintegratie- en migratieprojecten, waaronder consultancy en het leveren van projectteams van Scala professionals. Lunatech levert diensten aan klanten in Nederland aan Frankrijk, waaronder ING, Alcatel, UPS en Disney.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5671398). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures bij Rabobank
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×